Inchirierea unei masini din Timisoara pentru o vacanta – Sfaturi

Când căutați închiriere unei mașini, un motor de cautare ca Google vă poate ajuta să găsiți cele mai bune oferte de închirieri auto disponibile în zona dvs. Da, puteți căuta in ziarele si revistele locale acest lucru, însă este atât de simplu să deschideti laptopul și să căutați site-uri web care oferă servicii de inchirieri masini in Timisoara sau in orice alt oras din Romania.

Există diverse motive pentru inchirierea unei mașini în vacanță, si anume:

a) Nu aveți nici o mașină proprie: exista inca familii care nu au o mașină personala, oameni care nu calatoresc prea mult sau care au doar o masina de serviciu; ca somer sau pensionar, de exemplu, este mai ieftin să inchiriezi o mașină atunci când ai nevoie de una decât să iti cumperi una.

inchirieri-masini-timisoara

b) Mașina ta este prea mică pentru o vacanță de familie. Sigur, cu ea iti faci treaba prin oras, dar pentru o vacanță e nevoie de mult mai mult? Prin alegerea celei mai bune oferte de închiriere puteți avea posibilitatea de a merge în vacanță cu un SUV nou sau cu o masina 4×4, astfel, beneficiati de: siguranta, spatiu si diferite alte avantaje.

c) Călătoriți într-o destinație indepartata si nu aveti incredere in propria masina. Dacă locuiți în Timisoara și aveți de realizat o deplasare in Grecia de exemplu, inchiriati o masina noua, moderna, sigura, cu toate verificarile la zi si in care puteti avea incredere ca va ca duce si aduce teferi din aceasta deplasare.

Deci, cum alegi cea mai buna companie de inchirieri auto in Timisoara? Categoric on-line, așa cum am sugerat mai sus! Veți găsi o serie de site-uri de companii de închirieri auto care au preturi bune. Unele vor avea chiar și parteneri în alte țări, astfel încât puteti închiria vehicule în Romania, Grecia și orice alta tara din Uniunea Europeana.

Ce ar trebui să cautati? Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le urmariti atunci când inchiriati masini:

1. Puteti sa ridicați masina dintr-un loc și sa o lasati intr-altul. Dacă doriți să călătoriți din punctul A in punctul B pentru ca trebuie sa luati avionul din punctul B, atunci cu siguranta nu ati mai avea cum sa o returnati in punctul A. Cele mai reputate companii de închirieri auto vă vor permite să faceți acest lucru. Dacă nu au serviciul în sine, ele au adesea un acord reciproc asemanator cu alte firme de închirieri auto.

2. Verificați situația rezervorului. Dacă inchiriti masina cu rezervorul plin, atunci returnați mașina cu rezervorul plin, In cazul in care ea nu are rezervorul plin, sesizati acest aspect companiei, nu ati facut nicio afacare daca primiti o oferta buna dara trebuie sa aduceti masina inapoi cu plinul facut…deci mare atentie aici!

3. Cititi bine contractul de inchiriere si asigurati-va ca nu exista in acesta clauze sau cerinte neclare. Verificati actele masinii, asigurarea, rovinieta, etc…ca o masura de siguranta…politia da amenda celui care conduce o masina fara asigurare si nu celui care detine masina.

4. În cele din urmă, verificați cu atenție mașina: asigurați-vă că ati semnalat zgarieturi minore ale acesteaia reprezentatnului companiei, in cazul in care acestea exista.

Deși acestea sunt lucruri la care ar trebui sa fiti atenti atunci când doriti sa inchiriati o masina pentru o vacanta, veți fi foarte norocoși dacă veți găsi o firmă de închirieri auto care vi le va oferi pe toate. Alegeti compania care se apropie cel mai mult de cele de mai sus scrise.

Amintiți-vă că internetul exista pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună oferta de închirieri auto din zona dvs. Țineți cont de toți factorii de mai sus și astfel veti avea parte de cele mai bune oferte de închirieri auto, bucurați-va cu adevarat de vacanța dvs., conducând un autovehicul suficient de mare și suficient de versatil pentru dvs. și familia dvs.

Inchiriere Autocar Timisoara

Inchiriere Microbuz Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *