Ceasuri la moda

Ceasurile nu mai au functia clasica, de a arata timpul, ci acestea au devenit un accesoriu la moda, care pune in evidenta tinuta si il intregeste. Datorita gamei diverse si ofertei variate, fiecare persoana poate gasi modelul cel mai potrivit stilului si personalitatii. Ceasul este simbolul statului social, astfel un ceas de calitate si de forma, poate dezvalui secrete importante despre bugetul de care dispuneti.

ceasuri

Doamnele si domnisoarele nu sunt intr-o situatie usoara, deoarece trebuie sa poarte mereu un ceas potrivit atat tinutei cat si tipului de tinuta. In cazurile in care aveti o rochie de seara sau o rochita de cocktail, va recomandam sa alegeti un ceas tip bratara, un model cu accesorii sau un ceas cu o curea confectionata din metal. Puteti alege de asemenea si dintre ceasuri de dama, cu o carcasa decorata cu pietricele elegante, care ofera un plus de stralucire intregii tinutei.

Un alt model de ceas mereu la moda, este cel cu o carcasa in forma de patrat sau rotunda si cu o curea din piele. Aceste modele pot fi purtate la tinute tip office, sport sau casual. Cureaua larga din piele este ideal pentru orice eveniment. Acesta poate fi ales in culori variate, pentru a oferii un plus de rafinament si un aspect aparte tinutei. Puteti alege de asemenea si un model de ceas a carui curea poate fi schimbat, astfel in functie de tinuta si eveniment, puteti schimba si look-ul ceasului.

Daca doriti sa aveti un ceas vesnic la moda, optati pentru modele cu carcasa in forma de patrat. Acesta poate avea cureaua din materiale diverse, important este aspectul carcasei, care emana o eleganta aparte, conzervatism si maturitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *